Bernd Storck,

Elek Ákosra a következő hetekben nem számíthat a kapitány

szombat, május 07, 2016 CsZsuzsi 0 Comments

Elek Ákosnak részleges oldalszalag-szakadása van, ezért a következő hetekben nem számíthat rá Bernd Storck, a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

 

A középpályás klubja, a Diósgyőri VTK kedden azt közölte, hogy csapatkapitánya térdsérülése nem tűnik súlyosnak, így várhatóan két hét múlva teljes értékű edzésmunkát tud végezni.
 
A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának pénteki beszámolója szerint Elek Ákos belső oldalszalagja nem meghúzódott, hanem részlegesen elszakadt, így a legjobb esetben három hét múlva játszhat ismét.
 
"A diagnózis alapján úgy tűnik, nem játszhatok Elefántcsontpart ellen, ami miatt természetesen roppant szomorú vagyok, de harcolni fogok és minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb visszatérhessek a pályára" - idézi az MLSZ honlapja Elek Ákost.
 
A magyar válogatott május 20-án a Groupama Arénában látja vendégül barátságos mérkőzésen Elefántcsontpart együttesét. A csütörtökön kihirdetett 30 fős keret tagjai közül - Elek Ákos mellett - Dzsudzsák Balázs, Priskin Tamás és Németh Krisztián is sérült.
 
A magyarok sorrendben Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) találkoznak a kontinenstorna F csoportjában.

0 megjegyzés: